15 Ekim 2014 Çarşamba

Rüyada Briç Görmek

Beethoven: Bagatelle No. 5, Op. 33 (Sviatoslav Richter, piano)
http://www.youtube.com/watch?v=wOBQnVTIbSs
***
KORKU
Korku batıl inançların temel kaynağıdır.
Zulmün de birçok kaynağından biridir.
Korkuyu fethetmek bilgeliğin başlangıcıdır.
Bertrand Russel
***
görsel: photobucket
***

GECE SÖZLERİ
Geceyle dinlemeli genişleyen
Bir ağacın gövdesini

Üzerine yıldız sekerken
Su vermeli gülün toprağına

Şiir geceyi sever çünkü
Aşk geceyle açıklar kimliğini

Eski bir ırmak yatağında
Yeni bir serüvendir gece

Ve bir kadın sevilmeyi bekler
Gecenin en ince yerinde
Ahmet Uysal

***
!
RÜYADA BRİÇ GÖRMEK
Bir kimsenin rüyasında briç oynadığını görmesi; o kimsenin kalabalıktan artık usandığına ve bir başına yaşamak ve kafasını dinlemek gereğini duyacağına veya dostları arasında aleyhine haksız bir dedikodu çıkarılması sebebiyle onlardan uzaklaşmak ve muhit değiştirmek zorunda kalacağına delalet eder.
http://www.ruya-tabirleri.com/ruyada-bric-gormek.html
***
Rüyada briç oynadığını görmek, huzur bulacağınıza işarettir.
Rüyada briç oynayanları izlediğini görmek veya kendinizin oynadığınızı görmeniz, iç huzurunuzun düzeleceğine ve bu konuda arkadaşlarınızdan yardım alacağınıza işaret edilmektedir.
***
Rüyanızda ana nesne olarak Briç görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer nesnelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
http://www.ruyatabirleri.gen.tr/ruyatabirleri/yorum/8419/bric.htm
***
Rüyada Briç Oynamak  Oynadığını Görmek 
Huzurlu olacağına, temiz mala, mutluluğa, kazancın kazançlı olmasına, kazancın bereketli olmasına, mutluluğa, kazanılan mala, zorluk çekmeden kazanılan kazanca, iyi işler yapacağına, yüksek ticari kazançlara işaret eder. Olumsuz yorum olarak çözümü zor bir problemle karşılaşılacağına, iyi hali kaybetmeye, kötü niyetli bir düşman eliyle zarar görmeye, kötü huylu bir yabancı tarafından zarar görmeye işarettir. Daha olumlu bir pencereden bakan rüya uzmanları şöyle dediler: Bu rüya zahmetle umduğu daha çok kazanca, zamanla hak edilen daha iyi bir hayata, sıkıntı çekerek ümit ettiği başarıya, hatalarının ardından gözlediği ferahlığa yorulmaktadır.
***
Briç oyununu izlemeniz veya oynamanız, sizde dinlenme ihtiyacının günden güne artacağına, huzur ve sakinlik isteyeceğinize işarettir.
***
Rüyada briç oynamak rızkın kazançlı olmasına, verilen sözün tutulacağına, özlemi duyulan bir mutluluğa, üne kavuşmaya, kazanılan paraya, tatlı dilli akrabaya, kazanılan nimete, büyük makama ulaşacağına, külfetsiz kazanılan ganimete, mutluluğa yorulmaktadır. Ayrıca sıkıntıya, sağlığın yitirileceğine, yalancı bir kişiye, yalancı kimseye yorulur. Bazı durumlarda da ulemalar şöyle derler: Bu rüya çektiği zorlukların meyvesini alarak kazandığı güce, zahmetle özlediği şerefe, yardım alarak ümit ettiği büyük güce, sıkıntıları aşarak gözlediği iyiliğe işarettir.
***
Briç oynamak, hem dikkat ve titizliğe olan ihtiyacı, hem de işbirliği ve dayanışma için bir “partnere” gerek duyduğumuz bir durumu gösterir. Aynı zamanda iletişime gösterdiğiniz özene ve kendinizi ifade etme yeteneklerinize de yorumlanır.

Hiç yorum yok: